Priser er inclusive 25% moms

Kniv keramisk slibning 70 kr.
Japansk vådslibning 140 kr.
Brødkniv alm. slibning 70 kr.
Brødkniv nye bølger 120 kr.
Urtekniv 5 cm 24 kr.
Kødøkse 70 kr.
Robot Coupe kniv 95 kr.
Robot Coupe snitteskive incl. afmontering og afrensning 145 kr.
Mandolinjern incl. afmontering 95 kr.
Pålægsmaskine incl. afmontering/smørring 265 kr.
Kebab kniv rund 95 kr.
Køkkensaks 70 kr.
Stemmejern 70 kr.
Dolk / Snittekniv 70 kr.
Grensaks 70 kr.
10% Rabat ved mere end 20 enheder
20% Rabat ved mere end 50 enheder

 

 

Kundeoplysninger

Spørgsmål til dine knive


JA TAK jeg vil gerne modtage 8 automatiske e-mails med relevant indholdSig ja til nyhedsbrevet og få automatiske mails fra os angående vedligeholdelse og gode tips. Vi spammer ikke og deler ikke dine informationer med andre.

Ved at klikke på bestil knappen accepterer du de gældende vilkår.

Knivslibning – hvilken tilbyder vi?

Knivslibning er et gammelt og ædelt fag, som kun få mennesker mestrer i dag. Som de nørder vi er, har vi gennem årene udviklet vores egne slibemaskiner, så du får den bedst mulige kvalitet. Med vores specialudviklede slibemaskiner kan vi slibe dine knive nøjagtig, som du ønsker at få dem slebet.

Derfor er knivslibning nødvendigt

Når du bruger dine knive, bliver de slidt. Med tiden vil knivene komme ud af balance, hvilket vil sige, at de mister deres oprindelige form. Det er ikke kun skæret på knivene, der tager skade, men i nogle tilfælde også knivspidsen.

Det kan også være, at der kommer hakker i knivene, fordi de er blevet brugt forkert – eller fordi de har været i opvaskemaskinen. Generelt kan man sige, at syren i vaskemidlet til opvaskemaskinen ætser sig ind i skæret på dine knive og dermed efterlader små hakker. Det ser vi mest hos private kunder. Vi har en teori om, at det skyldes, at deres opvaskemaskiner vasker i længere tid end de professionelle opvaskemaskiner gør.

Vi sliber alle knivmærker

Søger du slibning af kokkeknive, brødknive eller japanske knive, så er du kommet til den helt rigtige skærsliber. Vi sliber alle mærker – uanset om de hedder Global, Tojiro, Mac, Raadvad, F.dick, Endavour, Victorinox, Zwilling, IKEA, Gieser, ICEL, Granton, Fiskars eller noget helt andet.

Forskellen på knivslibning og brug af strygestål

Hvis vi kort skal beskrive, hvad forskellen er på knivslibning og brug af strygestål, så lyder det sådan her: Knivslibning er det, der former fundamentet på kniven, mens strygestålet bruges til at vedligeholde fundamentet.

Knivslibningen retter din kniv op og bringer den tilbage til udgangspunktet. Strygestålet kan godt have en slibende effekt, hvis det f.eks. er et keramisk strygestål. I nogle tilfælde kan du opleve, at din kniv over tid bliver slebet ud af balance.

Vores nyhedsbrev om knivslibning – hvorfor?

Vores nyhedsbreve indeholder tips og tricks til vedligeholdelse af dine knive. Vores nyhedsbrev vil desuden minde dig om, hvornår du fik slebet dine knive sidst hos os.

Det er en service, vi håber du vil bruge. Til gengæld lover vi dig, at vi ikke sender dig unødvendigt reklamespam, eller deler dine oplysninger med andre. Du skal blot sætte flueben i den lille boks under bestillingsformularen, hvor der står ”Tilmeld mig nyhedsbrevet”. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet via et link i selve mailen fra os. Vi følger lovgivningen på området.