sådan overholder du knivloven

Du overholder knivloven, hvis du følger vejledningen her, og du kommer ikke i problemer, hvis du bliver stoppet af politiet.

SÅDAN PAKKER DU KNIVENE IND FØR TRANSPORTEN

  1. Pak knivene forsvarligt ind i et viskestykke og bind elastikker rundt om.
  2. Læg viskestykket med knive i en plastik eller papkasse med låg på.
  3. Bind elastikker om kassen

SÅDAN TRANSPORTERE DU DINE KNIVE LOVLIGT FRA A-B

Knivloven
  1. Er du gående eller med bus, så læg de indpakkede knive i rygsækken.
  2. Er du på cykel/knallert eller motorcykel, så læg de indpakkede knive i rygsækken.
  3. Er du i bil, så læg de indpakkede knive i bagagerummet.

Hvis du bliver stoppet af politiet, så vil de spørge dig, hvorfor du har så mange køkkenknive med. Du skal blot forklare, at de skal til slibning, og så er der ikke nogen problemer i det.

KNIVLOVEN BØR EGENTLIG OMTALES SOM VÅBENLOVEN

Våbenloven omhandler alle former for våben – herunder knive. En køkkenkniv kan også bruges som våben og derfor dækker våbenloven også over køkkenknive.

Hvis du ikke har rifler og andre våben, men kun har brug for at forholde dig til transport af køkkenknive, så behøver du ikke at sætte dig ind i hele lovgivningen på området. Er du nysgerrig på hele våbenloven alligevel, så kan du klikke på dette link for at læse våbenloven på politiets hjemmeside.

hvorfor denne artikel om knivloven?

SkarpeKnive.dk vil gerne have trygge kunder, der ønsker at have de skarpeste køkkenknive i skuffen, så denne artikel er skrevet som en hjælp til at forstå knivloven.

Skarpeknive.dk er en mobil slibeservice som blandt andet kommer ud til restauranter og sliber knive for kokkene. Vi kører også ud til kunder på deres private adresse. Men sagen er, at mange private er på arbejde i det tidsrum, vi kører ud. Derfor har SkarpeKnive.dk lavet en firmaordning, hvor vores mobile sliberi bliver parkeret på firmaets adresse på et aftalt tidspunkt.

Firmaets medarbejdere har så mulighed for at tage deres private køkkenknive med på arbejde den aftalte dag og få dem slebet i arbejdstiden. Det er en WIN-WIN situation for alle parter og medarbejderen kan tage nyslebne knive med hjem efter arbejdstid. Nemmere bliver det ikke at have skarpe knive i skuffen.

Skarpe knive..

Gør din madlavning nemmere – og sjovere
Forebygger skader i håndled, albuer og skuldre
Kræver Ingen indlevering og afhentning i en butik
Kommer ud til dig og betaler transporten
Vidste du at?
Du kan..
Bestille knivslibning som firmaordning??
Spare 20% ved slibning af 30 enheder?
Betale med dit Skarpeknive gavekort??
Bestil knivslibning nu Læs mere om skarpeknive.dk